Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

ГУ ДСНС у Львівській області

П'ятниця, 31 травня 2019, 09:51

На Львівщині рятувальники вивозять людей на човні з підтоплених ділянок

негода на Львівщині

Через негоду в Ходорівському ставку вода вийшла з берегів  – рятувальники виклали 220 мішків з піском та роздали населенню питну воду.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Через місцевий стік в місті Ходорів Жидачівського району виникло підтоплення 50 присадибних ділянок, 2 житлових будинки, рівень води до 15 см, 10 домогосподарств, у тому числі відбувся перелив через дамбу в Ходорівському ставку на вул. Замкова.

Рятувальники для захисту мешканців виклали 220 мішків з піском та роздали населенню 670 л питної води в пляшках. 

 

Станом на 07:00 31 травня рівень води спадає. Підтопленими залишаються 50 присадибних ділянок, 2 житлових будинки в яких рівень води до 15 см та 10 домогосподарств.

Окрім цього, 30 травня о 10:00 рятувальникам повідомили, що в місті Ходорів на вул. Привокзальна, 5 підтопило підвал в двоповерховому житловому будинку, де рівень води сягнув 1 метрв. За допомогою мотопомпи рятувальники відкачали 300 куб.м води. 

О 15:45 в місті Винники на вул. Лєрмонтова, 25 підтопило земельну ділянку в приватному господарстві, звідки рятувальники відкачали 150 куб.м води.

Крім цього у Сокальському районі в селі Межиріччя залишається підтопленими 5 присадибних ділянок. 

Нагдаємо, через рясні опади на Сокальщині затопило дорогу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.