Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

П'ятниця, 31 травня 2019, 15:35

Хулігани побили вікна у потязі Львів – Київ на суму 8 000 доларів

Львівська залізниця

Біля Києва хулігани закидали камінням швидкісний поїзд Львів – Київ і розбили лобове скло кабіни машиніста та бокове – пасажирського вагона.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Вчора, 30 травня, о 22:50 годині біля Києва хулігани закидали камінням швидкісний поїзд № 716 Львів – Київ і розбили лобове скло кабіни машиніста та бокове – пасажирського вагона.

"Про випадок повідомлено правоохоронців. На щастя, під час нападу ніхто не постраждав, однак не завжди все закінчується лише фінансовими витратами залізниці на відновлення вагонів – кидання предметів у поїзди під час руху може призвести до травмування людей" – йдеться у повідомленні.

Орієнтовні збитки Укрзалізниці від заміни лобового скла кабіни електропоїзда складають понад 8 тисяч доларів США. Крім того, для заміни лобового скла електропоїзд відстороняється від роботи на 3 доби, що також порушує технологічний процес експлуатації поїздів та додає збитків залізниці.

За 5 місяців цього року було пошкоджено 47 склопакетів, і збитки акціонерного товариства, пов’язані з заміною склопакетів, склали близько 700 тис. грн. У 2018 році хулігани пошкодили в пасажирських поїздах 124 лобових вікна на суму близько 1,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.