Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Четвер, 6 червня 2019, 17:34

Садовий шукає помічника для Юрія Діля

Андрій Садовий

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду заступника начальника управління безпеки міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника управління – начальника відділу оперативно-технічних заходів управління безпеки міста.

Основні вимоги до претендента: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.

Документи від кандидатів приймають від 3 червня впродовж 30 днів.

Нагадаємо, з 29 травня 2017 року очолив управління безпеки міста Львівської міської ради Юрій Діль. До цього, з липня 2016 року, посадовець обіймав посаду директора ЛКП "Муніципальна дружина", яку 14 вересня депутати міськради перейменували на ЛКП "Муніципальна варта".

Додамо, на початку квітня цього року загальну чисельність працівників Львівської міської ради збільшили з 1702 до 1762 осіб, а 25 квітня Львівська міськрада створила нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.