Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Зелена, 151

google.com.ua

Вівторок, 4 червня 2019, 16:30

Фірма дружини Вітика незаконно зрубала дерева на вулиці Зеленій у Львові

вул. Зелена, 151

Фірма, якій Львівська міськрада надала землю на вул. Зеленій, 151 для будівництва житлово-офісного центру, незаконно зрубала дерева.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Як встановили екологи, на вул. Зеленій, 151 на огородженій земельній ділянці з охороною, яка використовується ТОВ "Реновація", забудовник незаконно зрубав 30 дерев різних порід.

Наразі інспекція планує притягнути порушника до адміністративної відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

Зазначимо, ще у листопаді 2018 року виконавчий комітет Львівської міськради дозволив цій фірмі звести на вул. Зелена, 151 житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри.

 

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Реновація" зареєстроване у Львові, власником фірми є Ірина Камінська. Підприємство створене у 2007 році, його статутний капітал становить 46 тис грн і займається воно будівництвом нежитлових і житлових будівель.

Ірині Камінській належить готель "Екотель" на вул. Сахарова, 42, ТОВ "Ренесанс центр", рекламні агентства "Фама" та "КІ Медіа". Вона є дружиною екс-директора комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" Тараса Вітика.  

Додамо, минулого тижня у Львові на вулиці Горбачевського, 19 комунальники зрубали всі дерева вздовж паркану.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.