Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 2 листопада 2018, 13:24

На вулиці Зеленій зведуть новий житлово-офісний комплекс

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила звести на вул. Зеленій житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Реновація" житлово-офісного комплексу з вбудованими об’єктами обслуговування населення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Зеленій, 151 зі знесенням існуючих будівель.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Житлово-офісний комплекс зведуть на трьох земельних ділянках площею 1,8077 га, 0,1553 га та 0,0205 га, які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови, зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території у районі вул. Зеленої, вул. М. Пимоненка, вул. Д. Січинського.

 

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати 42 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 40%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 16 поверхів.

Згідно із даними єдиного реєстру юридичних осіб, ТзОВ "Реновація" зареєстроване у Львові, власником фірми є Ірина Камінська. Підприємство створене у 2007 році, його статутний капітал становить 46 тис грн і займається воно будівництвом нежитлових і житлових будівель.

Як зазначили у виданні 032.ua, Ірині Камінській належить готель "Екотель" на вул. Сахарова, 42, ТОВ "Ренесанс центр", рекламні агентства "Фама" та "КІ Медіа". Вона є дружиною екс-директора комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" Тараса Вітика. 

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

А у вересні на місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, 115б, збудують офісний центр з паркінгом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.