Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

офісний центр на вул. Героїв УПА

city-adm.lviv.ua

Середа, 5 червня 2019, 17:14

На вулиці Героїв УПА у Львові збудують офісний центр з 4-поверховим паркінгом

офісний центр на вул. Героїв УПА

На території заводу "Кінескоп" планують збудувати новий багатоповерховий офісний центр з 4-поверховим паркінгом.

Сьогодні, 5 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Новий офісний центр збудують на земельній ділянці на місці житлового будинку, площею 0,1910 га. Земельна ділянка знаходиться у комунальній власності та призначена для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 31,8 метрів, відтак офісний центр матиме 5-поверхів з цоколем та облаштує біля нього багаторівневий паркінг на 150 місць (4 поверхи). Також у будівлі офісного центру влаштують однорівневий підземний паркінг.

Дозвіл від міської ради на будівництво отримала фірма ТзОВ "Готельний комплекс "Таурус". За даними порталу YouControl, власником фірми є львів'янин Юрій Канюк. Фірма з 2014 року займається готельним бізнесом. Також Канюк є співвласником ТзОВ "Канюк-Стиль", що займається орендою нерухомості.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділова зона місцевого значення відповідно до детального плану території у межах Франківського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 73%.

Нагадаємо, у лютому цього року Львівська міськрада дозволила власнику ПП "Медіс" звести торгово-офісний центр на вул. Героїв УПА, 73. Також у 2017 році ДАБІ заявляло, що Львівська мерія незаконно дозволила збудувати цій фірмі готель на площі Князя Святослава, 9 у Львові. 

Додамо, 17 травня виконком Львівської міської ради затвердив будівництво 5-поверхового офісу з трирівневим паркінгом на вул. Володимира Великого, 2-4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.