Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сквер біля "Кінескопу"

google.com.ua

П'ятниця, 7 червня 2019, 11:44

Сквер на вулиці Героїв УПА у Львові не перетворять на АЗС

сквер біля "Кінескопу"

Львівські депутати погодились зберегти сквер на перетині вулиць Героїв УПА та Кульпарківської.

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про затвердження переліку та меж скверів Франківського району Львова. "За" проголосували 49 депутатів.

Зокрема, сквер на вул. Героїв УПА, 77, площею 0,2 га, вирішили залишити й не будувати на цього місці нової автозаправки самообслуговування із зарядною станцією для електрокарів, проти якої виступили мешканці району.

 

Зокрема, ще у лютому 2018 року, під час розроблення детального плану території на розі вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківської, тут замість скверу планували облаштуватипершу у Львові заправку самообслуговування із зарядною станцією для електрокарів.

"Сухі" автозаправки не передбачають роботу найманих працівників. Водій, який приїжджає на таку АЗС, самостійно заливає пальне у бак та розраховується за нього через спеціальний термінал. Таких "сухих" автозаправок у Львові наразі немає.

Додамо, вчора у Львові присвоїли ім’я Сергія Дмитровського скверу на площі Данила Галицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.