Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний алкоголь

Понеділок, 10 червня 2019, 15:22

У Львові організатора незаконної міні-гуральні засудили до 3 років позбавлення волі

незаконний алкоголь

Зловмисника, в якого вилучили майже 400 літрів спирту та понад 300 пляшок з готовим фальсифікатом, засудили до 3 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці Львівщини в жовтні 2018 року встановили, що у Львові місцевий мешканець організував незаконне виробництво алкоголю. Для маркування пляшок з горілкою він використовував підроблені акцизні марки.

Під час обшуку у зловмисника вилучили майже 400 л спирту та спиртовмісної суміші, більше 500 підроблених марок акцизного збору, понад 300 пляшок з готовим фальсифікатом та обладнання, яке використовувалося для його виготовлення. Також поліцейські виявили та вилучили канабіс вагою у 8,94 г.

Правоохоронці також попередили надходження на споживчий ринок Львівщини горілчаної продукції сумнівної якості на суму в понад 200 тис. грн.

За вчинення правопорушень, передбачених ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів), ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, зловмисника засудили до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.