Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет шахтарів у Червонограді

Ехо Червонограда

Вівторок, 11 червня 2019, 10:53

Львівські гірники пікетують мерію Червонограда

пікет шахтарів у Червонограді

Сьогодні гірники "Львіввугілля" влаштували акцію протесту проти заборгованості із виплати зарплати на головній площі у Червонограді.  

Про це повідомляє спільнота "Шахтарі Червонограда" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні гірники ДП "Львіввугілля" знову відмовилися спускатися у шахти на знак протесту проти заборгованості із виплатою заробітної плати та організували акцію протесту у Червонограді.

За словами голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця, станом на сьогодні заборгованість із заробітної плати працівникам ДП "Львіввугілля" сягає понад 340 млн грн. До того ж шахтарі стурбовані відсутністю ринку збуту вугілля на енергетику.

Нагадаємо, вчора гірники "Львіввугілля" оголосили страйк, відмовилися спускатися у шахти та перекрили дорогу до пункту пропуску Рава-Руська.

Як заявляв Волинець, гірники відмовилися спускатися у шахти через заборгованість із зарплати й щоб "привернути увагу лідерів країн Євросоюзу до корупційних явищ, до невиплати зарплати, до неконтрольованої міграції з України у зв’язку зі зростанням тарифів для населення, їх пограбуванням і так далі". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.