Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

площа Ринок, 7

google.com.ua

Середа, 26 червня 2019, 13:40

"Союз організацій інвалідів" відновить одну із пам'яткок архітектури на площі Ринок у Львові

площа Ринок, 7

Львівська міськрада замовила за 798 млн грн реставрацію пам'ятки архітектури на площі Ринок у львівської асоціації "Союзу організацій інвалідів України"

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на ремонтно-реставраційні роботи будинку-пам'ятки архітектури на площі Ринок, 7, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 23 травня, участь у ньому взяли 5 компаній: ТОВ "Креативна фабрика "Вікторія" (797 998 грн), ТОВ "Спецреставрація" (797 999 грн), колективне підприємство "Центр комплекс" Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" (798 000 грн), ТОВ "Дельтабуд" (1 032 600 грн), ТзОВ "Еталон-Ком" (1 034 343,42 грн). Переможцем обрали "Союз організацій інвалідів України". Додамо, очікувана вартість послуг становила 1 102 276 грн.

Як вказано у закупівлі, під час реставрації у будинку відновлять головний фасад й пофарбують, здійснять реконструкцію балкону та обрамлення вікон.

Зазначимо, будинок на пл. Ринок, 7, колишня кам'яниця Кравзівська, а згодом – Шембеківська, є пам'яткою архітектури Львова й побудована у ХVІІ ст., перебудована у ХІХ ст. Будинок цегляний (фундаменти з кам'яних блоків), тинькований, чотириповерховий, має характерний для ринкових кам'яниць витягнутий у глибину ділянки прямокутник з вузьким головним фасадом.

За даними порталу Youcontrol, "Союз організацій інвалідів України" зареєстрований у Львові з 1993 року і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал підприємства становить 8800 грн.

Нагадаємо, ця фірма також реставрує ансамбль Домініканського монастиря у Жовкві, а нещодавно Львівська міськрада замовила за 7,9 млн грн реставрацію пам'ятки архітектури на проспекті Т. Шевченка у ПП "Володар-маркет".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.