Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Середа, 12 червня 2019, 10:55

"Арену Львів" підготували до проведення матчів за 7 мільйонів гривень

Арена Львів

Мінмолодьспорту інвестувало 7 млн грн бюджетних коштів у капітальний ремонт футбольного поля "Арени Львів"  

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

Після проведення футбольних матів збірної команди України проти Сербії та Люксембург на "Арені Львів" футболісти та головний тренер збірної Андрій Шевченко відзначили високу якість нового газону та ідеальний стан футбольного поля, назвавши його "мабуть, найкращим в Україні".

У 2019 році Мінмолодьспорту інвестовало 7 млн грн коштів платників податків у капітальний ремонт футбольного поля та його підготовку до важливих матчів збірної України у відбірковому турнірі на Євро-2020 з футболу.

За ці кошти на "Арені Львів" провели комплекс робіт: зрізання старого шару ґрунту із залученням спеціальної техніки; планування площ; засів та улаштування покриття з комбінованого газону, догляд за газоном із застосуванням мінеральних добрив.

Близько 2 млн грн власних коштів "Арена Львів" використала й на підігрів газону та освітлення поля.

Нагадаємо, у січні ДП "Арена Львів" замовило штучний газон для покриття футбольного поля за 7 млн грн.

Додамо, у грудні 2018 заступник директора з комерційних питань ДП "Арена Львів" Володимир Лозинський звільнився з посади. А облрада Львівщини вагається щодо прийняття Арени Львів у комунальну власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.