Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Гарасим

Середа, 12 червня 2019, 17:12

Гарасим женеться за двома зайцями в обійсті Вакарчука

Ярослав Гарасим

Претендент на посаду ректора ЛНУ ім. І. Франка Ярослав Гарасим одночасно балотується й до парламенту від партії Вакарчука.

Претендент на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, професор та проректор Ярослав Гарасим під час зустрічі із студентами та трудовим колективом розповів про те, як планує поєднювати роботу в університеті з нардепством у Верховній Раді України.

Окрім університетських виборів, Ярослав Гарасим також балотується до парламенту від партії Святослава Вакарчука Голос (46 місце).

"Я притримуюся для себе позиції, що я хочу бути там, де я можу змінити процес в якісний бік. Я не вважаю, що щось буде мені шкодити, тобто якщо я отримаю перемогу у двох виборах, я думаю, список партії Голос дуже якісний і не втратить від того, що Гарасим залишиться у Львові, а університет буде мати фракцію в парламенті для того, щоб реалізувати свої цілі" – заявив Ярослав Гарасим.

За його словами він використовує своє академічне право, тому що участь в виборах нікому не загрожує не залежно від їхного результату.

"Посади мене не цікавлять, мене цікавить можливість реалізації своїх ідей" – додав Ярослав Гарасим.

Нагадаємо, вибори ректора Львівського національного університету імені Івана Франка відбудуться 20 червня. Є два претенденти: чинний ректор, професор Володимир Мельник  і  проректор, професор Ярослав Гарасим. Вибори до парламенту відбудуться 21 липня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.