Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєвий контейнер

П'ятниця, 14 червня 2019, 12:21

У Залізничному районі Львова облаштують підземний майданчик для збору сміття

сміттєвий контейнер

Львівська міськрада вирішила розмістити підземні контейнери для сміття на вул.Ранковій, 49.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про влаштування підземного контейнерного майданчика для збору побутових відходів. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс", яка займається збором сміття у Львові, має встановити підземні контейнери для сміття на вул.
Ранковій, 49 у Залізничному районі Львова замість існуючого контейнерного майданчика.

Приблизна вартість контейнерного майданчика – 800-900 тис грн, а його облаштують для покращання естетичного вигляду контейнерів, якості надання послуг з вивезення побутових відходів, санітарного стану та благоустрою Львова.

Після встановлення цього майданчика Залізнична районна адміністрація має надати інформацію про ефективність його функціонування Львівській міськраді.

Нагадаємо, у грудні 2018 року на площі Соборній у Львові встановили підземний сміттєвий майданчик, а у лютому цього року ЛКП "Зелене місто" замовило два контейнери для компостування відходів за 1,9 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.