Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. М. Пимоненка – вул. Пасічна

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 червня 2019, 14:50

Садовий дозволив збудувати багатоповерхівку з порушенням будівельних норм

вул. М. Пимоненка – вул. Пасічна

Виконком Львівської міськради погодив компанії "Рубікон Груп" збудувати на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній 6-поверховий будинок замість дозволених 4-х.

Сьогодні, 14 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Рубікон Груп" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.

Житловий будинок збудують на земельній ділянці площею 0,3798 га, яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 25%.

Згідно з Генеральним планом Львова ця ділянка знаходиться у зоні Ж-2, тобто малоповерхової (2-4 поверхи, не вище 25 м) квартирної житлової забудови. Однак у Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати не вище 27,10 м, тобто дозволили звести будинок на 6 поверхів.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Рубікон Груп" зареєстроване на місці реконструкції, його власницею є Марта Іваньо. Підприємство створене у 2015 році і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Нагадаємо, у 2018 році Львівська міськрада дозволила компанії "Рубікон Груп" добудувати нові офіси на вул. Липинського.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.