Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Замарстинівська, 134-А

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 червня 2019, 16:55

На Замарстинівській збудують 18-поверховий житловий квартал

вул. Замарстинівська, 134-А

Львівська міськрада дозволила збудувати ТзОВ "Акіта Україна" житловий квартал висотою маже 60 метрів з садочком та підземним паркінгом.    

Сьогодні, 14 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Акіта Україна" багатофункційного комплексу з вбудованими приміщеннями громадського призначення, садочком,трансформаторною підстанцією, даховою котельнею та підземною автостоянкою на вул. Замарстинівській, 134-А у Львові.

Житловий квартал збудують на земельній ділянці площею 0,7585 га, яка призначена для для будівництва та обслуговування інших
будівель громадської забудови. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 34,3 %.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові
зони місцевого значення відповідно до детального плану території.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 58,3 м. Найвищий будинок буде на 18 поверхів, решта – п’ять та 10 поверхів.

За даними порталу Youcontrol ТзОВ "Акіта Україна" засноване 2 роки тому і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Компанія належить Віктору Липецькому, Андрієві Опришку та Роману Булі.

Нагадаємо, у Львові на Замарстинівьскій планують відновити занедбаний стадіон "Прогрес" для вихованців ФК "Карпати".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.