Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стадіон "Прогрес"

скрін з goole.maps

Вівторок, 7 травня 2019, 13:40

У Львові планують відновити занедбаний стадіон "Прогрес" для вихованців ФК "Карпати"

Стадіон "Прогрес"

Реконструювати стадіон, обладнати трибуни, добудувати адміністривний корпус, підземний паркінг і офісний центр планують протягом 10 років.

У Львівській міській раді оприлюднили детальний план території плану території,  обмеженої вулицями Януша та Жовківською, де розсташований стадіон "Прогрес", який планують реконструювати, а також збудувати трибуни, два нові футбольні поля для гри у міні-футбол та тенісний корт. 

За даними ДПТ, добудовуватимуть стадіон на території 12,8250 га, у тому числі рекомендовано для закріплення за стадіоном "Прогрес" 1,7981 га. На цьому стадіоні тренуються молодіжна та юніорська команди Львівського ФК "Карпати". 

Розміри футбольного поля становлять 105 метрів на 68 метрів. Територію поділять на три функціональні зони. У першій зоні на площі 266 кв.м. розмістять трибуни на 1500 глядачів. У підтрибунних приміщеннях розмістять роздягальні з душовими для спортсменів та суддів, диспетчерський пункт для управління стадіоном, робочу зону для представників засобів масової інформації, зал для пресконференцій, коментаторськіі кабіни, VIP – ложу та ложу для преси.

У другій зоні будуть два футбольних поля для гри в мініфутбол призначені як для занять дітей і дорослих. Для їх обслуговування передбачені роздягалки площею 100 кв.м.

Зі сторони вул. Б. Януша запроектовано 4-поверховий корпус площею 2400 кв.м, який розмістять у третій зоні для дитячої спортивної школи, в якій збудують дирекцію дитячої спортивної школи ФК "Карпати", зали для занять, офіси, тенісний корт, масажні кабінети та саунами.

Крім цього, біля стадіону облаштують відкриту стоянку на 21 паркомісце та підземний паркінг на 90 авто. Повністю завершити роботи планують через 10 років. За перші п’ять років хочуть облаштувати тренувальні поля на вулиці Януша та реконструювати наявні трибуни, а у наступні п’ять – збудувати спортивно-офісний центр.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться о 18:00 год 15 травня у Палаці культури ім. Гната Хоткевича. Також до 24 травня мешканці можуть подавати свої письмові пропозиції та зауваження до ДПТ через ЦНАП.

Нагадаємо, Біля ТРЦ "Forum" між вулицями Куліша та Чорновола у Львові планують збудувати готельний комплекс з підземним паркінгом. А у Підзамче на території "Алмазінструменту" зведуть житлово-офісний комплекс та дитячий садок.  

Додамо, в історичній частині Львова планують збудувати два готельно-офісні комплекси можуть на вулиці Івана Федорова, 23 та 28, а також площі Міцкевича, 9.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.