Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

П'ятниця, 14 червня 2019, 17:55

Моторний Козак прикупив собі ще й ZIK до масті

Тарас Козак

Народний депутат з Львівщини Тарас Козак придбав телеканал ZIK.

Про це повідомляє 112 канал.

14 червня 2019 року нардеп Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній "Міст ТБ" і "ТРК "Нові комунікації". Відтепер в медіаактиві Тараса Козака тепер три канали: 112 Україна, NewsOne і ZIK.

 "Український телеглядач глибоко політизований, вимогливий глядач. Глядач, до якого необхідно ставитися з великою повагою. Для мене придбання телеканалу ZIK – це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг "Новини". Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни – Олексія Семенова" – повідомив Тарас Козак.

Нагадаємо, що нардеп Тарас Козак придбав у 2018 році телеканал 112 Україна за 73 мільйони гривень. Того ж року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав Козаку й телеканал NewsOne.

Львівський нардеп Тарас Козак потрапив до першої десятки списку Опозиційної платформи – За життя на парламентських виборах 2019 року. Опозиційна платформа – За життя у  2018 року об'єдналася ГО  Віктора Медведчука "Український вибір".

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.