Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця А.Лінкольна

Google maps

Середа, 19 червня 2019, 15:53

У Львові хочуть створити пісенний парк імені Квітки Цісик

вулиця А.Лінкольна

Автор петиції про свторення паркової зони між вулицями Липинського та А.Лінкольна, уточнив, що парк має бути імені Квітки Цісик.

18 червня, на порталі е-петицій Роман Борсенко зареєстрував петицію щодо створення Пісенного парку імені Квітки Цісик між вулицями Липинського та А.Лінкольна.

Йдеться про занедбану ділянку русла р.Полтви обмежену вул. Липинського та А.Лінкольна, Миколайчука та Льняна. Петиція про створення на цій ділянці паркової зони набрала необхідну кількість голосів для рогляду.

Тепер автор петиції вирішив внести уточнення та розглянути петицію повторно. 

"Вулиця ім.К.Цісик, ЗОШ №54 ім.К.Цісик, існуючий проект пісенної вулиці ім. Квітки Цісик, підказують, що логічно об'єднати ці дві ідеї в одну. Також Львівській міськраді вирішити питання щодо трьох приватизованих ділянок на цій території або залишити без змін або надати рівноцінні ділянки, наприклад, симетрично з іншої сторони вул. Миколайчука і, відповідно, розібратись з Ген.планом м.Львова стосовно цього питання" – йдеться у тексті петиції.

Автор петиції зазначає, що створення паркової зони в цьому місці, важливе через відсутність парків "в густозаселеному перевантаженому автотранспортом та промисловістю районі (сміттєпереробний завод будуватиметься за 1,5км)"

Наразі петиція набрала 5 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.