Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Васюник

Четвер, 20 червня 2019, 16:30

СБУ повідомила чотирьом особам про підозру в організації теракту MH-17– Васюник

Ігор Васюник

СБУ звинувачує українця і трьох росіян у збитті літака рейсу MH-17 на Донеччині, де загинуло 298 людей.

Про це повідомив народний депутат з Львівщини Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора Служба безпеки України повідомила про підозру трьом громадяням Росії і одному громадянину України в організації та пособництві теракту, який призвів до аварії "Боїнга 777" (рейс MH-17) в небі над Донбасом в 2014 році і загибелі 298 людей.

"Прийде час і військові злочинці, а саме такими є кадрові військові Росії та найманні ними злочинці-бойовики, постануть перед міжнародним трибуналом за свої злочини" – наголосив Ігор Васюник.

Нагадаємо, вчора спільна слідча слідча група назвала імена перших чотирьох підозрюваних в причетності до збиття літака. Це Сергій Дубинський (позивний "Хмурий"), Ігор Гіркін (позивний "Стрелок"), Олег Пулатов (позивний "Гюрза"), Леонід Харченко (позивний "Кріт"). Вони були оголошені у міжнародний розшук.

У середині липня 2015 року Малазійська делегація внесла Раді безпеки ООН проект резолюції з вимогою створити міжнародний трибунал для справедливого розслідування авіакатастрофи на Донеччині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.