Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Мельник

Четвер, 20 червня 2019, 18:20

Володимир Мельник знову очолить ЛНУ

Володимир Мельник

Володимир Мельник переміг на виборах ректора ЛНУ імені Івана Франка з 1759 голосами.

Про це повідомив один з кандидатів на посаду ректора Ярослав Гарасим на своїй Facebook-сторінці.

Сьогодні відбулися вибори ректора Львівського національного університету імені Івана Франка. Очільником навчального закладу вдруге став 66-річний Володимир Мельник.

"Вітаю Володимира Мельника з перемогою і сподіваюся, що остаточний підсумок виборів таки переконає його у необхідності зміни підходів до університетського менеджменту та розгерметизації керівного кадрового ядра. А я йду до заслуженої відпустки, а з 1 вересня повернуся на рідну кафедру української фольклористики у статусі професора" – йдеться у дописі.

Цьогоріч вперше очільника ЛНУ ім. І. Франка обиралі всі викладачі та представники студентства, а також обслуговуючого персоналу. Всього проголосувати на виборах мало право 2900 виборників.

За інсайдерськими даними, у виборах взяли участь близько 2500 уповноважених осіб. Кандидатуру Володимира Мельника підтримали 1759 осіб. Ярослав Гарасим отримав 559 голосів на свою підтримку.

Нагадаємо, Ярослав Гарасим одночасно балотується й до парламенту від партії Вакарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.