Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Ілик

Вівторок, 25 червня 2019, 17:46

Ілик знову лічитиме Дрогобиччину за нардепство

Роман Ілик

ЦВК зареєструвала Романа Ілика як кандидата у народні депутати від ОВО №121.

Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата від ВО "Батьківщина", який йде на позачергові парламентські вибори як самовисуванець.

Чинний нардеп балотується по мажоритарній системі від одномандатного виборчого округу 121, який включає у себе 143 виборчі дільниці у Бориславі, Дрогобичі, Трускавці, Дрогобицькому районі.

У цьому окрузі крім цього ЦВК також зареєструвала ще 11 кандидатів в народні депутати: самовисуванці Віктор Жолобович, Роман Гарасим'як, Володимир Фідик, Павло Малихін, Олександр Мисишин, Тарас Демко, Йосип Дяків, Степан Кугівчак, представник партії "Правий сектор" Михайло Алєксєєв, висуванець від партії "Громадянська позиція" нардеп Богдан Матківський, Дмитро Огньов від Голосу.

Зазначимо, заступник міністра охорони здоров'я України Роман Ілик до квітня 2015 року очолював Львівську обласну партійну організації ВО "Батьківщина", був доцентом кафедри ортопедичної стоматології Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

А у березні 2016 року його призначили головою Державної служби з лікарських засобів.

Нагадаємо, станом на 24 червня ЦВК зареєструвала 64 кандидати на вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах з Львівщини.

Ще 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.