Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кандидати у нардепи

Понеділок, 24 червня 2019, 13:26

Участь в позачергових виборах візьмуть ще 19 політиків з Львівщини

кандидати у нардепи

ЦВК зареєструвала 64 кандидати на вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах з Львівщини.

Станом на сьогодні Центральна виборча комісія зареєструвала 64 кандидати в народні депутати у 12 виборчих округах Львівщини, найбільше  зареєстрували у округах №121 та №122 – по 9 кандидатів.

Зокрема, від ОВО №115 балотуватимуться самовисуванці Юрій Михальчишин та Володимир Квурт, Наталія Піпа від Голосу, а також: самовисуванець, директор ТОВ "Львівська вода" Андрій Зібран та самовисуванець, чинний народний депутат України Михайло Хміль.

Від ОВО №116 йдуть на вибори йдуть самовисуванці Володимир Клим та директор ЛКП "Рясне-402" Іванна Козак. Раніше ЦВК вже зареєструвала таких кандидатів: Володимир Доманський, Ігор Зінкевич, Ірина Подоляк, Валерій Веремчук та Марта Романяк.

Від округу №117 ЦВК зареєструвала представника партії "Громадська позиція" Тараса Стецьківа, чинного народного депутата Оксану Юринець, гендиректора АТ "Троттола" Ярослава Рущишина від Голосу. А також тут балотуватимуться: головний інженер ТОВ "Екопавер" Віктор Пілат (самовисування), фінансовий директор ТОВ "Добра Ідея" Остап Стахів (самовисування), директор міжнародної юридичної компанії "Авелекс" Юрій Стех (самовисування) та радник міського голови Львова Андрія Садового Андрій Шевців (Самопоміч).

Від округу №118 ЦВК не зареєструвала нових кандидатів, тут балотуються самовисуванці Богдан Дубневич, Орест Косик, Ірина Юськевич, Галина Васильченко від Голосу та Уляна Дорош від Громадянської позиції.

У ОВО №119 зареєстрували самовисуванця Тараса Мацюка, голову Проводу, Всеукраїнської громадської організації "Золоті леви Чорної Сотні". Також тут балотуються: Олександр Тіщенко, депутат Львівської міської ради та голова Радехівської РДА Сергій Івах, Олег Шиба від Голосу.

Від округу №120 на парламентські вибори йдуть: самовисуванець Ярослав Дубневич, представник партії "Громадянська позиція" Володимир Гірняк, Тарас Елейко від Голосу. Нових кандидатів ЦВК не зареєструвала.

У окрузі №121 ЦВК зареєструвала 9 кандидатів в народні депутати: самовисуванці Віктор Жолобович, Володимир Фідик, Роман Ілик, Павло Малихін, Олександр Мисишин, Тарас Демко, представник партії "Правий сектор" Михайло Алєксєєв, висуванець від партії "Громадянська позиція", нардеп Богдан Матківський, Дмитро Огньов від Голосу.

9 кандидатів зареєстрували у ОВО №122: самовисуванці Андрій Гнатуш, депутат Львівської обласної ради Роман Демчина, Роман Онисько, Сергій Ушарук, Володимир Пекар, депутат Львівської обласної ради Андрій Дума від політичної партії "Громадянська позиція", самовисуванець депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський, Віталій Андрейко від Голосу та міський голова Яворова Павло Бакунець з Самопомочі.

 

У окрузі №123 ЦВК зареєструвала трьох кандидатів: самовисуванця, чинного народного депутата Тараса Батенка, депутата Львівської міської ради від Української Галицької Партії Тараса Чолія, який балотується від Голосу, а також Ігоря Паука.

 У окрузі №124 зареєстрували кандидата від партії "Громадянська позиція" Олега Мусія, чинного народного депутата, Валентину Ведровську від Голосу, та трьох самовивуванців: депутата Львівської обласної ради, заступника головного лікаря Сокальської центральної районної лікарні Сергія Касяна, міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака, гендиректора ТОВ "ТБ-Нет" Юлію Троцько.

У окрузі №125 балотуватимуться три кандидати-самовисуванці – Василь Курій, чинний нардеп Андрій Лопушанський, президент Асоціації українських банків Андрій Дубас.

В ОВО №126 зареєстрували таких кандидатів: самовисуванець Андрій Кіт, чинний нардеп та висуванець від "Громадянської позиції" Олег Канівець, Володимир Гаврон від Голосу, самовисуванець Ростислав Кушина.

Додамо, станом на 21 червня ЦВК зареєструвала 45 кандидатів на вибори у виборчих округах Львівщини.

Ще 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.