Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Медведчук

ipress.ua

Середа, 26 червня 2019, 14:50

Податковий брат Медведчука балотуватиметься на Луганщині

Сергій Медведчук

Сергій Медведчук балотуватиметься до парламенту у мажоритарному округу Луганщини від "Опозиційної платформи".

Про це свідчить інформація на офіційному сайті Центрвиборчкому.

Екс-очільник Державної податкової адміністрації у Львівській області Сергій Медведчук балотується до Верховної Ради по мажоритарному округу №105 Луганської області від партії "Опозиційна платформа  За життя".

Зокрема, у своїй передвиборчій програмі Медведчук пропонує введення мораторію на порушення "питань, що розколюють країну", позаблоковість України та надання Донбасу автономного статусу у складі України.

Також, згідно програми, він сповідує політику "економічного прагматизму" та пропонує відновлення торговельно-економічних зв'язків з Росією та країнами СНД.

"Моя мета: об'єднання країни за Формулою національного успіху, де у чисельнику питання мови, історії, віри, а у знаменнику питання, які об'єднують людей – підвищення рівня життя, доходів, спільне управління країною" – йдеться у передвиборчій програмі Медведчука.

Сергій Медведчук народився 25 березня 1959 року в селищі Абан Абанського району Красноярського краю, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, президент, ТОВ "Керамбуд", член Політичної партії "Опозиційна платформа – За життя", проживає в місті Києві, судимість відсутня.

У 1998-2004 роках Сергій Медведчук був очільником Державної податкової адміністрації у Львівській області

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.