Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

комунальні послуги

Середа, 26 червня 2019, 14:30

В Україні встановили граничні тарифи на комунальні послуги

комунальні послуги

Кабмін встановив тарифи на житлово-комунальні послуги для українців на опалювальний сезон 2019-2020 років. 

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Зокрема, з постачання теплової енергії: у разі оснащення приладами обліку – 1400 гривень за 1 Гкал (з урахуванням податку на додану вартість); у разі відсутності приладів обліку – 35,21 гривні за 1 кв. метр (з урахування ПДВ).

З постачання гарячої води: за умови підключення рушникосушильників до систем постачання гарячої води – 83,66 гривні за 1 куб. метр (з урахуванням ПДВ); у разі їх відсутності – 75,74 гривні за 1 куб.м. (з урахуванням ПДВ).

"Оплата населенням міст обласного значення та Києва послуг з постачання теплової енергії і постачання гарячої води здійснюється з урахуванням встановлених відповідними органами місцевого самоврядування цін/тарифів, які не перевищують граничні ціни/тарифи, що визначені" – йдеться у документі.

Зазгначим, Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг, уряд рекомендував щомісячно моніторити ціни/тарифи на тепло та гарячу воду.

Нагадаємо, в травні цього року ціна газу на Львівщині збільшилася на 0,2 грн.

Додамо, у березні на Львівщині на 5,1% зросла вартість тарифів на воду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.