Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконна агітація

Четвер, 27 червня 2019, 12:30

У чотирьох районах Львівщини зафіксували незаконну агітацію

незаконна агітація

Поліція зафіксувала сім порушень перед виборами на території чотирьох районів області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Станом на сьогодні до поліції Львівщини надійшло 7 повідомлень від громадян та представників "Громадянської мережі "Опора" про порушення виборчого законодавства під час парламентської кампанії у Дрогобицькому, Мостиському, Стрийському, та Бродівського районах області.

Як встановили правоохоронці, порушення стосувалися бігбордів, які розміщені у недозволених місцях та на яких не були вказані адреси замовників та виконавців, які здійснювали друк та тираж агітаційних матеріалів.

Усі повідомлення були внесені до журналу єдиного обліку, наразі поліцейські перевірять інформацію.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. У виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Також, раніше до поліції Львівщини надійшло ще 9 повідомлень про порушення виборчого законодавства у 6 районах області, серед яких незаконна агітація та підкуп виборців.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.