Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 27 червня 2019, 16:00

Колективна любов Садового поволі опускається на дно океану

Андрій Садовий

За результатати соціологічного опитування, 66% українців не довіряють Андрію Садовому, а 14% висловили довіру лідеру Самопомочі.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" впродовж 12-20 червня цього року.

Згідно з результатами опитування, проти мера Львова Андрія Садового виступили 66% респондентів, а кількість тих, хто його підтримує, складає 14%.

Щодо лідера політичної партії Голос, то 57% всіх респондентів заявили, що не довіряють Святославу Вакарчуку, тим часом, як кількість респондентів, які підтримують політика й музиканта, складає лише 24%.

Натомість Володимиру Зеленському готові довіряти 63% всіх опитаних українців і лише 24% висловили недовіру президенту України.

Також, за даними опитування, 81% українців не довіряють лідеру партії "Європейська солідарність" Петру Порошенку і лише 14% висловили довіру колишньому президенту України.

Варто зазначити, що більшість опитуваних, хто підтримує Зеленського, складає молодь віком 18-29 років та 30-39 років – 71% та 67% відповідно. Найбільше за Вакарчука проголосували респонденти 50–59 років, тобто 25%. Ця ж вікова категорія найбільше підтримала і Андрія Садового, а це є 16% усіх, хто довіряє меру Львова.

Тим часом, як за Порошенка виступила переважно люди віком 30–39 років та 50–59 років – 15% в обох категоріях.

Найбільшу кількість довіри до Зеленського зафіксували у мешканців Центральної, Північної, Південної та Східної України, а також у Харкові та на Донбасі. Тим часом, як найбільше підтримують Вакарчука, Садового та Порошенка на Галичині.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. У виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Станом на 24 червня ЦВК зареєструвала 64 кандидати на вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.