Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівтеплоенерго

Четвер, 27 червня 2019, 16:41

Міськрада виділила майже 8 мільйонів на теплопостачання у Львові

Львівтеплоенерго

Всі кошти скерують до ЛМКП "Львівтеплоенерго".    

Про це йдеться у розпорядженні №318 міського голови Львова Андрія Садового від 27 червня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова майже 8 млн грн як внески до статутного капіталу ЛМКП "Львівтеплоенерго".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 11 809 070,00 грн" – йдеться у розпорядженні. 

З них 7 827 070,00 грн перерахують як внески до статутного капіталу ЛМКП "Львівтеплоенерго" та 3 982 000,00 грн отримає  ЛКП "Львівавтодор". 

Контроль за виконанням даного розпорядження поклали на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, з жовтня 2018 року Степан Пакіж більше не очолює ЛМКП "Львівтеплоенерго", а у квітні цього року Валентина Вольського звільнили з посади очільника "Львівводоканалу" та призначили директором ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Також ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго" з 6 травня розпочали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, для виявлення дефектів та перевірки щільності й міцності трубопроводів.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.