Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Квурт

Середа, 3 липня 2019, 19:55

Квурт і підприємці Львова підписали меморандум про пріоритети спіпраці

Володимир Квурт

Володимир Квурт підписав меморандум про пріоритети співпраці нардепів України з Регіональною радою підприємців у Львівській області, Організацією роботодавців Львова та Радою самоорганізації населення Сихівського житлового масиву.

Проце повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні кандидат у народні депутати у 115 в.о. Володимир Квурт разом з головою Регіональної ради підприємців у Львівській області Ростиславом Сорокою, керівником Організації роботодавців Львова Михайлом Коропецьким та головою Ради самоорганізації населення Сихівського житлового масиву Іваном Рудницьким підписали меморандум про пріоритети співпраці народних депутатів України з цими організаціями.

Головне завдання Меморандуму – це впровадження реформ, спрямованих на прискорений розвиток економіки, захист українського товаровиробника, будівництво нових підприємств, створення нових робочих місць та підвищення рівня доходів громадян.

Володимир Квурт зазначив, що без виробництва, без зміни ставлення до управління та роботодавця не можливо якісно змінити пенсії, зарплати та інфраструктуру.

"Якщо ми почнемо поважати свого підприємця, навколо нас почне змінювати місто. Вулицями Львова мають їздити тролейбуси і трамваї "Електрони", тому що львів'яни повинні першими підтримати свого товаровиробника. Наші вулиці мають освітлюватися лампочками заводу "Іскра". Тоді підприємству буде легко рекламувати свою продукцію. Іноземні партнери, передусім, звертають і питаються про використання продукції підприємства в рідному місті" – заявив він.

Квурт наголосив, що вкрай важливо, щоб вітчизняне підприємство, яке знаходиться поруч і створює робочі місця, успішно працювало і мало пріоритет.

Михайло Коропецький зазначив, що для підприємців важливо розпочати співпрацю з Володимиром Квуртом ще коли він є кандидатом у народні депутати. На таке рішення їх наштовхнули позитивні відгуки мешканців Винник про роботу свого міського голови.

"Ми бачимо, що Квурт вміє працювати ефективно і тримає слово. Ми можемо довіряти йому і очикуємо, що він виконає свої зобов'язання, викладені у меморандумі. Як колишній керівник підприємства, яке досягло великих результатів, він як ніхто інший розуміє проблеми підприємців, особливо малого і середнього бізнесу" – заявив він.

Іван Рудницький наголосив, що в Сихівському районі розташовані промислові підприємства та вітчизняні заводи, які необхідно підтримувати та розвивати. 

"Я побачив, що Винники кардинально змінили своє обличчя. Ми у Львові за 14 років не можемо звести дитячий садок, а Винники на 500 місць збудували садок, в якому ще й басейн будують. Я вже жартую, що хочу, щоб Сихів виглядав, як Винники, щоб тут облаштували парк і спортивні майданчики" – зазначив він.

Нагадаємо, що кандидат в народні депутати у 115 в. о. Володимир Квурт є співзасновником ГО "Великий Львів".

Володимира Квурта на виборах підтримали партія Європейська солідарність Петра Порошенка, партія Громадянська позиція Анатолія Гриценка і партія Народний контроль Дмитра Добродомова.  Перед цим депутати Винниківської міськради підтримали рішення її голови Володимира Квурта балотуватися до Верховної Ради України.

В 2015 році Володимир Квурт переміг на виборах міського голови Винників. В 2005 році його обрали депутатом і секретарем Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.