Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівська ДГХП "Сірка"

explorer.lviv.ua

Четвер, 4 липня 2019, 13:30

Яворівську Сірку рекультивують за 200 мільйонів

Яворівська ДГХП "Сірка"

Львівська ОДА виділила майже 200 мільйонів гривень на рекультивацію Яворівської "Сірки".

Про це йдеться у розпорядженні т.в.о. голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського від 1 липня 2019 року.

Згідно з розпорядженням, затверджили проект "Рекультивації порушених земель внаслідок проведення гірничих робіт в зоні діяльності Яворівського ДГХП "Сірка" в Яворівському районі Львівської області".

"Затвердити проект "Рекультивація (реконструкція) порушених земель внаслідок проведення гірничих робіт в зоні діяльності Яворівського ДГХП "Сірка" в Яворівському районі Львівської області" на суму 184 559 123 (сто вісімдесят чотири мільйони п’ятсот п’ятдесят дев’ять тисяч сто двадцять три) гривні" – йдеться у розпорядженні. 

З виділених коштів планують 140 754 479,0 гривень планують витратити на будівельні роботи, 724 224,0 гривень на устаткування та 43 080 420,0 гривень передбачено на інші витрати.

Нагадаємо, у січні 2017 року екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка погодив вилучити з користування Яворівського ДГХП "Сірка" земельну ділянку, площею 0,7 га, для надання в оренду приватній фірмі.

Додамо, у листопаді 2017 року Олег Синютка дозволив забудувати частину території Яворівської "Сірки". На ділянці площею 0,9 га ТзОВ "Грак" спорудило центр логістики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.