Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 5 липня 2019, 11:45

У Львові представили новий інвестиційний ролик

Львів

У ролику "Invest in Lviv, the time is right" зображено основні важливі події в сферах економіки та інвестицій міста. 

Про це повідомляє прес–служба Львівської міської ради.

Цього року у Львові представилиновий інвестиційний ролик «Invest in Lviv, the time is right», який зображає основні важливі події в сферах економіки та інвестицій міста.

Впродовж 2018 року обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу), внесених у Львів з початку інвестування, на 1 жовтня 2018 року становив 434,5 млн.дол. США. Зокрема, у Львів інвестували 39,5 млн. доларів у січні 2018 року та 42,6 млн. доларів у жовтні 2018 року. А кількість бізнес-туристів у 2018 році сягнула позначки 83 191

"Торік у місто зайшов найбільший канадський інвестор Brookfield, який зробить один із найбільших внесків в українську економіку – 180 млн доларів у будівництво IT Park для понад 14 тисяч працівників. Цьогоріч заходить ще один великий австрійський інвестор – Dunapack,  плануємо реалізувати масштабний проект із голландцями CTP" – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

У відео звернено увагу на показники, які є найважливішими на даний момент, це те що виділяє місто Львів серед інших.

"Цей ролик–один з ключових елементів інвестиційної промоції міста, який разом з нашим вдосконалении інвестпорталом investinlviv.com допоможе показати основні важливі події в сферах економіки, інвестицій тощо",–розповів начальник управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

Нагадаємо, що 3 липня у Львові презентували оновлений туристичний сайт міста.

Додамо, у березні цього року у Львові затвердили новий логотип міста. Бренд-бук Львова дещо змінили, додали 100 нових піктограм та розробили оформлення сувенірної продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.