Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Володимир та Віталій Клички

Субота, 6 липня 2019, 16:55

Брати Клички нагородили найкращих спорстменів Львівщини

Володимир та Віталій Клички

Сьогодні у Львові Володимир та Віталій Клички вручили відзнаки львівським спортсменам, які здобули перемоги на ІІ Європейських іграх.

Сьогодні, 6 липня, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського Володимир та Віталій Клички разом із відділенням НОК України у Львівській області нагородило найкращих спортсменів Львівщини за підсумками окремих місяців.

Зокрема, легендарні боксери вручили відзнаки за здобуті нагороди у червні борчині Юлії Ткач та каратисту Станіславу Горуну, які перемогли на ІІ Європейських іграх. Зазначимо, Юлія Ткач принесла першу медаль найвищого ґатунку у скарбничку Львівщини, а Станіслав Горуна став чемпіоном у куміте до 75 кг та здобув золоту медаль.

"Ми пишаємося спортсменами, тому що вони роблять більше ніж дипломати. Вони змушують вставати зали і чути переможний гімн нашої держави і піднімати прапор України. Наших спортсменів знають і поважають у всьому світі і це візитівка України" – наголосив колишній боксер та міський голова Києва Віталій Кличко.

Також брати Клички відзначили найкращих борчинь, які здобули нагороди у квітні цього року. Відтак, нагородили чемпіонок Європи-2019 Оксану Лівач та Аллу Черкасову, які на Європейських іграх посіли друге та третє місце.

"Мені приємно, що українців впізнають по формі, яку вони носять. І хочу сказати, що ці перемоги, які спорстмени здобули на Європейських іграх, по великому рахунку, були заявкою на Олімпійські медалі. Я радий бути у Львові і хочу бути тут частіше, щоб вільно говорити українською мовою" – зазначив Володимир Кличко.

Нагадаємо, загалом українська збірна на ІІ Європейських іграх у столиці Білорусі Мінську здобула 51 нагороду: 16 золотих, 17 срібних та 18 бронзових медалей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.