Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня

Понеділок, 8 липня 2019, 15:44

Садовий кинув око на кульпарківський скверик

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня

Львівська міськрада хоче відібрати у Львівської психіатричної лікарні 20,83 га землі на Кульпарківській.

Про це йдеться в ухвалі "Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3723 "Про затвердження переліку та меж скверів Франківського району м. Львова", оприлюдненій у переліку проектів ухвал на 2019 рік.

Львівська міська рада планує забрати право користування 20,83 гектарами землі у Львівської обласної психіатричної лікарні їм. акад. Протопопова. 

"Припинити Львівській обласній психіатричній лікарні ім. Академіка В. П. Протопопова право постійного користування земельною ділянкою площею 20,83 га на вул. Кульпарківській, 95 у зв'язку з припиненням діяльності установи та віднести її до земель комунальної власності Львівської міської ради, які не надані у власність або користування.

Вважати таким, що втратив чинність державний акт на право постійного користування землею від 04.03.1995 І-ЛВ № 003303" – йдеться у документі.

Пропозицію внесли 25 червня, але у порядку денному наступної сесії Львівської міськради, яка відбудеться 11 липня, її наразі немає.

У пояснювальній записці сказано, що право на користування припинили через припинення діяльності установи. Земельну ділянку скверу буде відведено Франківській районній адміністрації.

Нагадаємо, 21 травня Львівська облрада призначила керівником КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" Богдана Чечотку. 

В 2017 році Варіанти писали про Львівську психіатричну лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.