Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

Вівторок, 9 липня 2019, 13:03

Козак не вважає себе винним у проросійськості

Тарас Козак

Власник NewsOne Тарас Козак заперечив зв'язок з російським "Промсвязьбанком" і кіпрськими компаніями.

Про це йдеться на сайті телеканалу NewsOne.

Власник телеканалу NewsOne, народний депутат України Тарас Козак звинуватив генерального прокурора Юрія Луценка у брехні.

"Заява генерального прокурора України Юрія Луценка про зв'язок телеканалу NEWSONE з російським "Промсвязьбанком" є цинічною брехнею і свідчить про його непрофесіоналізм і професійну непридатність", – вважає депутат.

Окрім того, Козак заявив, що кінцевим бенефіціаром і власником телеканалу є він сам, але не та чи інша кіпрська компанія, як це подав генеральний прокурор. Також безпідставною, на його думку, є заява глави ГПУ про участь телеканалу в терористичній діяльності.

"Я розглядаю його як штучне створення підстав для застосування санкцій проти телеканалу NewsOne і закриття телеканалу з політичних мотивів", – заявив Козак.

Він заявив, що розглядає звинувачення Юрія Луценка як "дешевий піар і спроби втриматися на посаді". Власник каналу опублікував витяг з державного реєстру, в якому підтверджується його одноосібна участь в якості власника телеканалу.

Нагадаємо, вчора генпрокурор Юрій Луценко заявив, що телеканал NewsOne притягнуть до відповідальності за спробу телемосту з каналом Россия 24.

Тарас Козак йде на цьогорічні парламентські вибори у першій десятці списку Опозиційної платформи – За життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.