Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 9 липня 2019, 13:55

У Львові можуть продовжити маршрут №18 до Винників

львівські маршрутки

Львів'яни зареєстрували петицію з проханням продовжити автобусний маршрут №18 до Винників.    

9 липня, на порталі е-петицій Данило Березюк зареєстрував петицію з вимогою продовжити автобусний маршрут №18 до Винників.

За словами автора петиції продовження маршуту необхідне для того, щоб створити транспортний зв'язок між Винниками і вулицями Стрийська, Володимира Великого, Виговського та мікрорайоном Левандівка. 

"Новою кінцевою даного маршруту може бути або вулиця Винниченка (як у автобусного маршруту номер 29), або вулиця Галицька (як у автобусних маршрутів номер 5А і 40). Звичайно, було б краще, щоб кінцева була на вулиці Галицькій, адже і 5А, і 40 їдуть біля дріжджового заводу, а 18 повертав би праворуч і їхав через село Лисиничі" – йдеться у тексті петиції.

Яки зазначає автор, зараз на даному маршруті згідно паспорту їздять 10 великих низькопідлогових автобусів. У разі продовження потрібно буде додати 2-3 автобуси, залежно від розсташування кінцевої зупинки. 

Наразі петиція набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.