Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські тролейбуси

Вівторок, 9 липня 2019, 14:45

Львів'яни хочуть продовжити два тролейбусні маршрути до окраїни міста

львівські тролейбуси

Львів'яни зареєстрували петицію з проханням продовжити тролейбусні маршрути №23 та 27 до кільця вулиці Городоцької, поблизу села Зимна Вода.    

8 липня, на порталі е-петицій Віталій Таряник зареєстрував петицію з вимогою продовжити тролейбусні маршрути №23 та 27 до кільця вулиці Городоцької. 

За словами автора петиції продовження маршутів необхідне для того, щоб задовольнити потреби мешканців і гостей Львова та області.

"Пропоную продовжити тролейбусний маршрут 23 Автовокзал-вул Ряшівська та 27 пл.Кропивницького – ст.Скнилів до кільця на вул.Городоцької з його розворотом на цьому кільці із зупинками вул.Каховська – вул.Станційна – Азов – Галичина – ТЦ "Метро" (кінцева)" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 5 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.