Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

Середа, 10 липня 2019, 12:52

Замлинський вдруге віддає ліси на Пасічній під готель

будівництво

Тимчасовий очільник Львівської ОДА дозволив концерну "Сімекс" добудувати готель на Пасічній.

Про це йдеться у розпорядженні у розпорядженні т. в. о. голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського від 1 липня 2019 року.

Львівська ОДА постановила внести зміни в детальний план території земельних ділянок за межами Львова по вул. Пасічній на території Львівської міської ради.

"Визначити замовником розроблення містобудівної документації, зазначеної в пункті 1 цього розпорядження, департамент архітектури та розвитку містобудування ОДА. Фінансування робіт із розроблення вказаної містобудівної документації здійснити за рахунок коштів ВТГО Концерн "Сімекс", – йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, 9 жовтня 2015 року концерну "Сімекс" тодішній заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський виділив землю для будівництва готельного комплексу у Львові  на вул. Пасічній, 125-б. 22 грудня відповідне рішення підписав тодішній голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.