Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мультифункційний майданчик

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 липня 2019, 15:30

У Личаківському районі з'явиться новий мультифункційний майданчик

мультифункційний майданчик

На вулиці Тракт Глинянський, 147а розпочали роботи з облаштування мультифункційного спортивного та дитячого майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Спортивний майданчик покриють поліуретановим покриттям для гри у футбол та баскетбол. Також облаштують зону для "Street workout" з вуличними тренажерами та бігові доріжки з поліуретану. Поряд для маленьких дітей облаштують новенький дитячий майданчик.

Вартість робіт становить 4,4 млн грн. На 2019 рік з бюджету розвитку м. Львова для реалізації проекту вже виділено 1 млн грн.

"Вважаю, що майданчики подібного типу повинні бути чи не у кожному дворі нашого міста. Завдання, яке ми ставимо перед собою, це створення гідних умов для занять спортом для усіх верств населення" – зазначив директор ЛКП "Спортресурс" Ігор Самотій.

Нагадаємо, що за останні 2,5 роки ЛКП "Спортресурс" облаштувало більше десятка дитячо-спортивних майданчика за такими адресами: вул. Тернопільській, 13а, вул. Кастелівка, 8, вул. Кошиця, 4, пр. Чорновола, 45, вул. Винниченка, 4, вул. Чорноморська, 12, вул. Ковельській, 67, вул. М. Вовчка, 3, вул. Гната Хоткевича, 40-44, вул. Медової Печери, 7-9, тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.