Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 12 липня 2019, 16:15

На Львівщині прикордонники вилучили в поляка раритетну зброю

зброя

На українсько-польському кордоні прикордонники виявили три шаблі в автомобілі польського пенсіонера.  

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ.

Сьогодні, 12 липня, в пункті пропуску "Краківець" прикордонники Мостиського загону виявили три шаблі в автомобілі громадянина Польщі, який за спрощеною процедурою огляду намагався в’їхати в Україну.

 

"66-річний іноземець прибув з Польщі в пункт пропуску "Краківець" автомобілем "Опель" польської реєстрації. Під час прикордонно-митного оформлення правоохоронці звернули увагу на загорнуті у тканину предмети, що знаходились у багажному відділенні автівки" – йдеться у повідомленні.

 

Згодом у середині підозрілого згортку прикордонники виявили три шаблі із середньою довжиною лез близько 90 см та товщиною 4,5 мм. Водій зазначив, що начебто не знав правил переміщення таких предметів через кордон. Однак чоловік, ймовірно, розраховував оминути ретельну перевірку, обравши для оформлення смугу руху "зелений коридор".

По факту виявлення предметів, зовні схожих на холодну зброю, повідомлено співробітників Національної поліції. Шаблі правоохоронці вилучили для подальшого експертного дослідження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.