Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Зелена, 42

google.com.ua

Вівторок, 16 липня 2019, 13:55

Комунальне приміщення біля Львівводоканалу продали за 750 000 гривень

вул. Зелена, 42

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Зелена, 42 за 755 тис грн Сергію Малькову.

Управління комунальної власності Львівської міської радипродало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Зелена, 42 у Львові, загальною площею 65,2 кв.м.

Аукціон стартував 2 липня, участь у ньому взяли ПП "Будівельна компанія "Рідний Дім", Олександр Маньковський та Сергій Мальков, які запропонували за це приміщення 655 586 грн, 751 000 грн і 755 600 грн відповідно. Переможцем обрали Сергія Малькова. Додамо, початкова вартість приміщення становила 558 600 грн.

Одноповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі Львова. Поруч знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, "Львівводоканал", Личаківський РАЦС, Личаківська районна адміністрація, магазини, кафе-бари, відділення банків, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

Щодо Сергія Малькова, то не виключено, що це є колишній співробітник відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків ДФС у Львові Сергій Мальков, якого звільнили з роботи у 2016 році через купівлю нової автівки Maserati Ghibli S Q4, вартість якої орієнтовно становила 2,51 млн грн, що не відповідало рівню його доходів на той час.

Також, за даними декларації Сергія Малькова за 2016 рік, він придбав 18 приміщень у різних районах Львова.

Нагадаємо, Львівська міськрада продала приміщення у будинку на площі Ринок, 37 за 45 млн грн фірмі з Києва.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.