Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 18 липня 2019, 12:47

Після перевірки електричним струмом рейтинги Садового падають вниз

Андрій Садовий

За результатами соціологічного опитування лише 0,4% респондентів голосуватимуть за Самопоміч.

Про це свідчать результати опитування, яке провела соціологічна група "Рейтинг" впродовж 13-17 липня 2019 року.

Згідно з результатами опитування, лише 0,4% респондентів готові підтримати партію Самопоміч на виборах до Верховної Ради.

Щодо партії Голос, цієї неділі за неї мають намір віддати голос 4,6% опитаних. У той час Європейську солідарність підтримають 5,7% респондентів. Очолює рейтинг партія Слуга народу, за яку на парламентських виборах готові проголосувати 38,2% опитаних.

Варто зазначити, що за результатами соціологічного опитування, за останній місяць серед респондентів, які мають намір голосувати та визначилися з вибором, значно зріс рейтинг партії Володимира Зеленського, у той час як показники інших партій повільно падають.

Також соціологічне опитування показало, що в середньому 41% українців вважають, що справи в країні йдуть у правильному напрямку, 37% – у неправильному, 22% – важко відповісти на це запитання.

Найбільш позитивно напрямок розвитку країни оцінюють на Заході та в Центрі, відносно гірше – на Сході. Найоптимістичнішою залишається молодь та прихильники Слуги народу, а негативно ставляться до того, що відбувається сьогодні в Україні, – виборці Європейської Солідарності та Опозиційної платформи – За життя.

Нагадаємо, за результатами соціологічного опитування "Рейтингу" впродовж 12-20 червня 66% українців не довіряють лідеру Самопомочі, а 14% респондентів висловили довіру Андрію Садовому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.