Володимир Зеленський звільнив голову Стрийської РДА

понеділок, 22 липня 2019 р. о 14:46
Володимир Зеленський звільнив голову Стрийської РДА
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський своїм розпорядженням звільнив голову Стрийської РДА Василя Зубрицького.

Про це йдеться в розпорядженні Володимира Зеленського №234 за 2019 рік.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про звільнення Василя Зубрицького з посади голови Стрийської РДА.

"Звільнити Зубрицького Василя Богдановича з посади голови Стрийської районної державної адміністрації Львівської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України" – йдеться у розпорядженні.

У 2017 році голова Стрийської РДА Василь Зубрицький задекларував 737 тис грн доходу та 542 тис грн у банках.

Зазначимо, Василь Зубрицький очолює Стрийську РДА з квітня 2016 року. До нього головою був Любомир Стадник, який очолив Стрийську РДА у лютому 2015 року, а з жовтня 2014 року він працював т.в.о. голови Стрийської РДА.

Зубрицький також був головою ФГ "Сяйво" та директором ТзОВ "Сяйво", інженером по комплектації Стрийського районного Міжгосподарського підприємства "Агропроменерго".

Нагадаємо, 8 липня президент Володимир Зеленський своїм розпорядженням звільнив голів Самбірської, Городоцької і Мостиської РДА.

А 10 липня Володимир Зеленський звільнив очільників Дрогобицької, Жовківської, Кам'янка-Бузької, Турківської, Пустомитівської та РДА.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024