Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда цигарок

unian.ua

Середа, 24 липня 2019, 11:13

На Закарпатті виявили контрабанду львівських цигарок

контрабанда цигарок

Співробітники митниці виявили 8910 пачок цигарок Львівської тютюнової фабрики у вантажному потязі, який прямував з України в Словаччину.

Про це повідомляє видання "Уніан".

Вчора, 23 липня, співробітники Закарпатської митниці Державної фіскальної служби України на митному посту "Павлове" виявили 8910 пачок цигарок у вантажному потязі, який прямував з України в Словаччину. Цсі цигарки виробили на Львівській тютюновій фабриці.

"Як повідомила ДФС у відповідь на депутатський запит, за 2016-2018 роки жодне підприємство у Львівській області не придбало жодної марки акцизного податку для виробництва цигарок. Але при цьому за три роки у Львівській області виробили майже 5 млрд. штук цигарок" – йдеться у тексті.

Нагадаємо, 4 липня Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань провела обшуки на Львівській тютюновій фабриці.

Фабрику підозрюють в серйозних обсягах контрабанди тютюнових виробів в країни Євросоюзу, а також незаконній мінімізації податкових платежів у держбюджет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.