Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк у Львові

Середа, 24 липня 2019, 15:53

У львівських парках можуть з'явитися громадські вбиральні

парк у Львові

Мінрегіон пропонує  влаштувати сучасні вбиральні у всіх парках, пляжах та інших рекреаційних зонах.

Про це повідомляє заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Мінрегіон переглядає застарілі будівельні норми щодо благоустрою. Одна з пропозицій змін у державних будівельних нормах - обов’язкове влаштування сучасних вбиралень і в достатній кількості у всіх парках, на пляжах та інших рекреаційних зонах. 

Проектувати їх можна через кожні 700 метрів, щоб це було компфортно для людей.

"Краще влаштовувати не біотуалети, а вакуумні санвузли. Їх встановлення не залежить від централізованої каналізації, вони чистіші і кращі в експлуатації. Обов’язково дотримуватися норм щодо інклюзивності при влаштуванні таких санвузлів: облаштування спеціальних універсальних кабін для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп і проектування сповивальних столиків для немовлят" –  йдеться у повідомленні Лева Парцхаладзе.

Нагадаємо, у червні Мінрегіонбуд пропонував встановлювати туалети на нових або реконструйованих зупинках громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.