Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

туалети на зупинках громадського транспорту

Понеділок, 24 червня 2019, 15:18

Майбутнє прийде до Львова з туалетами на зупинках

туалети на зупинках громадського транспорту

Мінрегіонбуд пропонує встановлювати туалети на нових або реконструйованих зупинках громадського транспорту.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України урегульовує норму щодо проектування на зупинках громадського транспорту громадських вбиралень.

Згідно з проектом змін, пропонується облаштовувати громадські зупинки електронними табло, таблицями з розкладом та схемою руху та громадськими вбиральнями.

"Якщо це зробити правильно та дотримуватися всіх необхідних вимог під час експлуатації, то це дійсно може стати вирішенням питання з нестачею громадських вбиралень в містах" – наголосив Лев Парцхадзе.

За його словами, нещодавно в Астані з'явилися сучасні громадські зупинки. Вони є заскленими, щоб людям було комфортно очікувати на транспорт у холодний період часу, а окрім сучасного санвузла також мають зручну зону очікування і магазин.

Нагадаємо, також Мінрегіонбуд планує врегулювати норму щодо проектування лівих поворотів на трасах та встановити на дорогах станції екстреного зв'язку на випадок надзвичайних ситуацій. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.