Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр Львова

Середа, 24 липня 2019, 17:14

Садовий перевірятиме виступи вуличних виконавців у Львові

центр Львова

Андрій Садовий створив робочу групу для перевірки дотримання правопорядку під час вуличних виступів у Львові.    

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №371 від 19 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для перевірки дотримання правопорядку виконавцями вуличних мистецьких виступів у Львові.

"З метою покращання якості громадського простору, регулювання навантаження вуличних мистецьких виступів, забезпечення законних прав та інтересів громадян щодо додержання тиші у громадських місцях утворити робочу групу з перевірки дотримання правопорядку виконавцями вуличних мистецьких виступів на території Львова", – йдеться у документі.

Керівником робочої групи стала директор департаменту розвитку, в. о. начальника управління культури Львівської міськради Наталія Бунда. Також до складу комісії увійшли:

- головний спеціаліст відділу програм та проектівуправління культури департаменту розвитку, заступник керівника робочої групи Олексій Тарабан

Наталія Христич- провідний спеціаліст відділу програм та проектівуправління культури департаменту розвитку,секретар робочої групи;

 - головний спеціаліст загально-організаційного відділууправління безпеки міста Ганна Сусловець;

- провідний спеціаліст – юрисконсульт управління культури департаменту розвитку Світлана Новіцька;

 - екологи хімічної лабораторії комунального підприємства"Адміністративно-технічне управління" Юрій Ващук та Христина Гирович.

Згідно із розпорядженням, за дотриманням порядку під час виступів у місті слідкуватимуть працівники "Муніципальної варти".

Нагадаємо, у червні 2019 Львівська міськрада затвердила порядок організації вуличних мистецьких виступів у Львові, який мав діяти до 15 липня. Наголошувалося, що після цього спеціальна комісія проаналізує ситуацію та прийме рішення щодо продовження дозволів на проведення цих виступів.

Додамо, ще у жовтні 2018 Андрій Садовий створив комісію для проведення вуличних виступів у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.