Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кінотеатр "Арлекіно"

google.com.ua

П'ятниця, 26 липня 2019, 10:00

У Львові обікрали приміщення майбутньої Іннотеки

кінотеатр "Арлекіно"

Невідомі обікрали приміщення колишнього кінотеатру "Арлекіно", в якому міськрада створює сучасну "Іннотеку".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Вчора, 25 липня, на вул. Городоцькій, 285 у Львові обікрали приміщення колишнього кінотеатру "Арлекіно", в якому зараз проводяться ремонті роботи із створення інноваційної бібліотеки.

"Вночі в приміщення майбутньої "Іннотеки" проникли зловмисники, які поцупили значну кількість електродроту, інші речі. Ми зв’язались з підрядником, який проводив роботи із збільшення потужностей електромережі, щоб він зробив оцінку втрат. Попередньо виглядає так, ніби проникнення було здійснене через вікно, а речі були винесені через вибитий запасний вихід. З цього приводу ми звернемося до поліції", – розповіла заступниця директора Центральної бібліотечної системи для дорослих Львова Білута Наталія.

Зазначимо, на базі філії № 17 та колишнього кінотеатру "Арлекіно" Львівська міськрада облаштовує "Іннотеку". Двоповерхова будівля буде містити читальні зали, місце для коворкінгу, залу для великих подій лекційного або динамічного типу, зони для воркшопів та майстерок.

З 2017 року, коли стартували роботи майбутню "Іннотеку" профінансували на 1,283 млн грн, а на початку цього року виділили ще 100 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.