Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська бруківка

П'ятниця, 26 липня 2019, 11:28

Бруківку з площі Двірцевої у Львові використають для ремонту вулиці Замарстинівської

львівська бруківка

"Львівавтодор" отримав 3400 кв.м бруківки з площі Двірцевої, якою облаштують вул. Замарстинівську.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради надав дозвіл ЛКП "Львівавтодор" на використання 3400 кв.м демонтованої бруківки з площі Двірцевої на
замощення вул. Замарстинівської.

Зокрема, це бруківка, яку отримали при роботі із реконструкції площі Двірцевої, яку планують завершити до кінця 2020 року. У зв'яку із ремонтом, з 26 березня у Львові повністю перекрили під'їзд до Залізничного вокзалу. Також восени стартує ремонт вул. Чернівецької, яка веде до цієї площі: на цій вулиці планують облаштувати двосторонній рух.

Нагадаємо, у квітні 2019 року "Львівавтодор" отримав 89 куб.м безкоштовної бруківки для замощення дорожнього покриття, а 19 липня міськрада передала 87 кв.м бруківки для замощення алеї у Личаківському цвинтарі.

Додамо, усю бруківку, яка залишається після ремонту вулиць, використовуютьдля ліквідації пошкоджень дорожнього покриття під час поточного ремонту доріг. Така бруківка знаходиться на території біля Личаківського ШРП.

З 8 травня й до 1 грудня у місті перекрили для транспорту ділянку вул. Замарстинівської від вул. Липинського до вул. Заводська через ремонтні роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.