Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіарейси

П'ятниця, 26 липня 2019, 16:29

Авіакомпанія SkyUp запустить рейс Львів-Харків за 639 гривень

авіарейси

Запустити рейс планують 17 жовтня з періодичністю двічі на тижеднь – у четвер та неділю.

Про це повідомили на сторінці компанії SkyUp у Facebook.

Зазначається, що з 25 жовтня 2019 року до 28 березня 2020 року буде працювати рейс Київ - Харків та Харків - Київ (по понеділках, середах і п’ятницях). Вартість квитка - від 498 гривень в один кінець без багажу.

Крім цього, SkyUp вперше в Україні з'єднає прямими рейсами Харків та Львів.  

Рейси Харків - Львів та Львів - Харків стартують 17 жовтня та будуть виконуватися двічі на тиждень - у четвер та неділю. Вартість - від 639 гривень в один кінець без багажу.

Також авіакомпанія запускає маршрути Київ - Запоріжжя та Запоріжжя - Київ, які почнуть працювати 28 жовтня. Вартість - від 498 гривень в один кінець без багажу. Рейси будуть виконуватися по понеділках, вівторках, середах і п'ятницях.

SkyUp повідомила, що розширює польотну програму з Києва до Львова: з 17 по 26 жовтня - по четвергах та неділях, 3 27 жовтня по 28 березня 2020 року - понеділок, вівторок, п’ятниця, неділя. Вартість - від 498 грн в один кінець без багажу.

Нагадаємо, у червні цього року суд призупинив дію ліцензії українського лоукостера SkyUp, однак компанія назвала дії суду "абсурдними та неправомірними" тому продовжить польоти.

Додамо, перший рейс SkyUp Airlines до Львова запланований на 28 жовтня цього року.

Зазначимо, ввіакомпанія SkyUp планує з 1 жовтня возити львів'ян до Тель-Авіва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.