Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестивалю "Куховарня RadoFest"

loda.gov.ua

Понеділок, 29 липня 2019, 14:15

У Радехові встановили новий рекорд України

фестивалю "Куховарня RadoFest"

Під час фестивалю "Куховарня RadoFest" зафіксували вареники з 50 різними начинками.

28 липня під час другого дня національно-патріотичного благодійного Західноукраїнського фестивалю "Куховарня RadoFest" офіційно встановили новий рекорд України з кількості начинок для вареників.

Відтак, представники Національного реєстру рекордів України і члени експертної комісії зафіксували вареники, зроблені з 50 різними начинками.

Також презентували локацію «Вишиванкова країна», у межах якої відбувся показ унікальних автентичних вишиванок Радехівщини.

У волонтерській зоні організували торгівлю їжею, прикрасами в патріотичному стилі, а вилучені кошти в повному обсязі планують використати на підтримку захисників України.

У локації "Гонорові господині" від народних домів Радехівської і Лопатинської ОТГ під музичний супровід троїстих музик усі охочі мали змогу поласувати стравою року - варениками від радехівських господинь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.