Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львіватодор

Понеділок, 29 липня 2019, 10:52

В приміщення "Львівавтодору" проникли невідомі зловмисники

Львіватодор

У приміщення ЛКП "Львівавтодор" проникли невідомі особи, які представились працівниками поліції, але жодних документів не представили.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вчора о 21:20 год працівник ЛКП "Львівавтодор" зайшов у приміщення підприємства. Біля приміщення підприємства він побачив невідомого чоловіка. На 3 поверсі вже у приміщенні працівник побачив 2 чоловіків, світла у приміщенні не було.

На запитання працівника, що ці невідомі особи роблять у приміщенні підприємства, вони відповіли, що є працівниками поліції, Однак, документів не представили і швидко звідти вийшли. Працівник перевірив усі замки та наявність документів , але нічого підозрілого не виявив.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Також працівники "Львівавтодору" написали заяву в поліцію, що у приміщення підприємства проникли невідомі особи. За даними інформативних табло, вони зайшли у приміщення о 21:15 год, а вийшли о 21:26 год.

"Насторожує факт, що керівниця "Львівавтодору" ходила на допит у п'ятницю в поліцію. Коли вона заходила на допит у поліцію, то їй запропонували залишити ключі у ячейці, а з ключами є чіп, який дає можливість зайти у приміщення. Цей факт керівника підприємства здивував. Також відомо, що слідчий, який веде справу, зараз перебуває у відпустці", – розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.